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Report from I-WLAN/MBMS Splinter Group





I-WLAN documents:


Discussion on T3-040245:


Editorial corrections


Pseudonym: need a length field,  length: May need 2 bytes


No need for I-WLAN access technology in EFplmnwact since TS24.234 §5.3.3.1.1 affirms that the contexts are completely independant.


EFplmnwlan, EFoplmnwlan: No need for fall back to EFplmnwact since domains are independent


Similar changes to the procedures in section 5.x.2


Revised as T3-040321





QUESTION to CN1: 


1/ Is there a need for an Access Technology Indicator byte specific to WLAN context, e.g. 802.11b or g or…? 


2/  Is there a need for HPLMN selector for WLAN access?








T3-040246: Revised to T3-030322





MBMS Documents:


T3-040243:


As identifiers are of undefined length we need a length field and it would be more practical to put them at the end


Counter should be separated from ID etc.to avoid putting at risk the rest of the record when updating the counter.


Some of this does not need to be defined on the external interface


 


T3-040244:


The terminal only needs to know the MBMS-ID, the rest may be internal to the card


Only a few status word are needed (potentially affecting terminal behaviour): MBMS context not supported, problem with inpût data, security error





T3-030243 and T3-030244 are merged into T3-040323, taking into account the result from the discussion.

















