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1	Overall description
SA6 is working on the MC gateway UE features based on the requirements from clause 5.15 in TS 22.280. SA6 have some questions about the [R-5.15-006]:
[R-5.15-006] An MCX User shall be able to access multiple gateway MCX UEs simultaneously from a single device while restricting a MCX Service to one gateway (e.g., MCPTT on gateway UE 1, MCData and MCVideo on gateway UE 2).
Q1: What is the intention to have such restriction (restricting a MCX Service to one gateway)?
Q2: The multiple devices case is not covered. When an MCX user uses multiple devices simultaneously e.g., two devices, whether allows:
a. Two devices connect to the same gateway UE for the same MC service?
b. Two devices connect to different gateway UEs for the same MC service?
2	Actions
To SA1 
[bookmark: _GoBack]ACTION: 	SA6 kindly asks SA1 to answer the above questions and update the SA1 specifications respectively, if necessary.
3	Dates of next TSG SA WG 6 meetings
SA6#60                 15th April – 19th April 2024 	TBC, China
SA6#61                 20th May – 24th May 2024 	Jeju, Korea
