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1. Overall Description:
SA 2 thanks CT1 for their LS on this topic and would like to answer CT1 question with reference to Section 5.3.13.3 of release 10, TS 23.060 v10.5.0:

“MSs can be configured for one or more of the above options with the following restrictions:

-
in this Release of the specification, an MS that is configured for low access priority shall also be configured for Extended Access Barring; and

-
in this Release of the specification, an MS that is configured for Extended Access Barring shall be configured for low access priority.”

Question 1: Whether the restrictions below should be applicable for UE configuration only?

SA2 answer: Yes. 

Question 2: Should CT1 design stage 3 protocol considering the two settings as independent configurations?

SA2 answer: Yes. 

2. Actions: 
To RAN2, CT1 and SA1 groups:

ACTION:  SA2 kindly asks RAN2, SA1 and CT1 to take note of the above information. 
3. Date of Next SA 2 Meetings:

SA2 #89
6 – 10 Feb 2012    
Vancouver, BC
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