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1. Overall Description:
SA2 thanks CT1 on the LS on Handling of the Allowed PDU session status IE in Non-allowed service area (S2-2300029/C1-227197).

SA2 would like to answer CT1’s question as following:

Question 1: Does the UE need to include the Allowed PDU session status IE also if it responds to the paging when it is in a non-allowed area?

SA2 Answer of Question 1: No, the UE is not allowed to include Allowed PDU session status IE also if it responds to the paging when it is in a non-allowed area (Please refer to clause 5.3.4.1.1 and clause 5.6.8 of TS 23.501).

Question 2: Is the UE allowed to include the Uplink data status IE if it has uplink data pending if it responds to the paging when it is in a non-allowed area?

SA2 Answer of Question 1: No, the UE is not allowed to include the Uplink data status IE if it has uplink data pending if it responds to the paging when it is in a non-allowed area (Please refer to clause 5.3.4.1.1 and clause 5.6.8 of TS 23.501).



2. Actions:
To CT1 group.
ACTION: 	SA2 kindly asks CT1 to take above into account.

3. Date of Next SA2 Meetings:
SA2#155	20- 24 February 2023		Athens, Greece

