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1. Overall Description:
SA2 thanks CT4 for the LS on clarification on per access NSAC requirement. SA2 would like to answer the questions raised in CT4 LS below.

Q1: Is there any requirement to possibly configure different quotas for each access type in a PLMN, or there is only one total quota configured for the PLMN, if NSAC is configured in the network to control the number of UEs / PDU sessions?
SA2 Answer: No. There is no requirement to configure different network slice quota per each access in a PLMN. The quota applies to all accesses collectively..


Q2: If the answer to Q1 is NO, what is the need of sending Access-Type in the response message of NSAC request?
SA2 Answer:  SA2 didn't define how the AMF uses the usage for the Access Type in the NSACF's response of NSAC request for Maximum number of UE. 
[bookmark: _GoBack]How the SMF usesThe usage of the Access tType in the NSACF's response of NSAC request for Maximum number of PDU Session is defined in clause 4.2.11.4 of TS 23.502.


2. Actions:
To CT4 group.
ACTION: 	SA2 kindly asks CT4 to take into account the answer above.

3. Date of Next SA2 Meetings:
3GPP TSG SA2#152e			08/2022	E-Meeting
