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Abstract of the contribution: Proposes Questions from SA2 to CT1 regarding eCSFB

In the context of SA2 Work Item eCSFB, TR 23.772 describes a potential solution in sub-clause 5.1: Solution #1: SRVCC based eCSFB Solution.

In that solution, when an SRVCC/CSFB capable UE initiates extended service request to initiate CSFB, the network applies parts of SRVCC procedure to establish the CS call (please see more details in subclause 5.1 of TR 23.772). 

During evaluation of the UE impacts for that solution, the following questions require feedback from CT1:

Question 1 to CT1:

Can CT1 confirm that the currently specified EMM/MM layers in the UE are not affected by SRVCC based eCSFB as described in sub-clause 5.1: Solution #1: SRVCC based eCSFB Solution?
Question 2 to CT1: Can CT1 confirm that the case where the UE is handed over to the CS domain via SRVCC when the MS does not have a voice media stream previously carried over the PS domain, or that information is not available, is not specified?
Question 3 to CT1: In that case, is there any expected UE behaviour? Or, which should be the UE behaviour if that scenario occurs?
Question 4 to CT1: As Solution 1 assumes that the UE initiates the first call instance upon reception of handover command, can the UE send the CM service request and the CS Setup for a new call without putting the first call on hold?
