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1. [bookmark: OLE_LINK13][bookmark: OLE_LINK14]Introduction 
[bookmark: OLE_LINK9][bookmark: OLE_LINK10]In [1], RAN2 asked RAN1 how does UE monitors non-zeros search space in a dedicated configured downlind BWP, and we will provide the discussions on this question in this contribution.
2. [bookmark: OLE_LINK6]Discussion
Specifically, RAN2 asked RAN1 to answer the following questions. 
	Q1: RAN2 would like to ask RAN1 in the above case when the dedicated BWP does not cover the cell-defining SSB, whether a mapping between PDCCH occasions and SSBs needs to be defined for the non-zero search space configured for reception of SIBs? Or SIB reception can be based on other means (e.g. RRC configured TCI state)?


In spec TS 38.213, QCL assumption of PDCCH monitoring is described as follows
	Section 10.1 in TS 38.213
If a UE monitors PDCCH candidates for DCI formats with CRC scrambled by a C-RNTI and the UE is provided a non-zero value for searchSpaceID in PDCCH-ConfigCommon for a Type0/0A/2-PDCCH CSS set, the UE determines monitoring occasions for PDCCH candidates of the Type0/0A/2-PDCCH CSS set based on the search space set associated with the value of searchSpaceID. 
……
For a CORESET other than a CORESET with index 0, 
-	if a UE has not been provided a configuration of TCI state(s) by tci-StatesPDCCH-ToAddList and tci-StatesPDCCH-ToReleaseList for the CORESET, or has been provided initial configuration of more than one TCI states for the CORESET by tci-StatesPDCCH-ToAddList and tci-StatesPDCCH-ToReleaseList but has not received a MAC CE activation command for one of the TCI states as described in [11, TS 38.321], the UE assumes that the DM-RS antenna port associated with PDCCH receptions is quasi co-located with the SS/PBCH block the UE identified during the initial access procedure; 
-	if a UE has been provided a configuration of more than one TCI states by tci-StatesPDCCH-ToAddList and tci-StatesPDCCH-ToReleaseList for the CORESET as part of Reconfiguration with sync procedure as described in [12, TS 38.331] but has not received a MAC CE activation command for one of the TCI states as described in [11, TS 38.321], the UE assumes that the DM-RS antenna port associated with PDCCH receptions is quasi co-located with the SS/PBCH block or the CSI-RS resource the UE identified during the random access procedure initiated by the Reconfiguration with sync procedure as described in [12, TS 38.331].
……
For a CORESET other than a CORESET with index 0, if a UE is provided a single TCI state for a CORESET, or if the UE receives a MAC CE activation command for one of the provided TCI states for a CORESET, the UE assumes that the DM-RS antenna port associated with PDCCH receptions in the CORESET is quasi co-located with the one or more DL RS configured by the TCI state. For a CORESET with index 0, the UE expects that QCL-TypeD of a CSI-RS in a TCI state indicated by a MAC CE activation command for the CORESET is provided by a SS/PBCH block
-	if the UE receives a MAC CE activation command for one of the TCI states, the UE applies the activation command in the first slot that is after slot  where  is the slot where the UE would transmit a PUCCH with HARQ-ACK information for the PDSCH providing the activation command and  is the SCS configuration for the PUCCH. The active BWP is defined as the active BWP in the slot when the activation command is applied.



Based on the above information, the DM-RS antenna port associated with PDCCH receptions for CORESET other than CORESET#0 is summarized as follows,
· SSB/CSI-RS identified through initial access procedure or random-access procedure; or
· TCI state configured or MAC-CE indicated.
In other words, the QCL assumption for PDCCH monitoring in a none zero type-0 CSS is determined the same way as PDCCH monitoring of other search spaces in a CORESET other than CORESET#0. Besides, for non-zero search space for type-0 CSS, the duration of search space maybe not enough to contain same number of monitoring occasions as the transmitted SSBs. Hence, no mapping between monitoring occasions to SSBs is needed.
Based on the discussion above, the proposed reply is provided as follows.
Proposal: Provide the following answer in reply LS
· For dedicated BWP which does not cover CD-SSB, mapping between PDCCH occasions and SSBs for the non-zero search space configured for reception of SIBs, is not needed.
· The QCL assumption for PDCCH monitoring in a none zero type-0 CSS is determined the same way as PDCCH monitoring of other search spaces in a CORESET other than CORESET#0. That is the TCI-state is identified through initial access procedure or most recent RACH procedure, or TCI state configured by RRC or indicated by MAC-CE.

3. [bookmark: OLE_LINK16]Conclusion
In this contribution, we discussed the questions raised in RAN2 on RMSI PDCCH monitoring in a non-zero search space, and we have the following proposals.
Proposal: Provide the following answer in reply LS
· For dedicated BWP which does not cover CD-SSB, mapping between PDCCH occasions and SSBs for the non-zero search space configured for reception of SIBs, is not needed.
· The QCL assumption for PDCCH monitoring in a none zero type-0 CSS is determined the same way as PDCCH monitoring of other search spaces in a CORESET other than CORESET#0. That is the TCI-state is identified through initial access procedure or most recent RACH procedure, or TCI state configured by RRC or indicated by MAC-CE.
[bookmark: _GoBack][bookmark: OLE_LINK18][bookmark: OLE_LINK19]References
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