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1. Overall Description:

CN1 thanks SA2 for their LS and help in solving the P-TMSI validation question in R99.

SA2 asked two questions from CN1 and we are able to agree the following answers:

Question 1:

Does this requirement in in TS 24.008 section 4.7.1.3 apply to both UE and Network:

Upon successful completion of the subsequent attach or routing area update procedure, the used P-TMSI signature shall be deleted. Upon completion of the detach procedure, the used P-TMSI signature shall be deleted.
CN1 agreed that this requirement applies to both UE and network.

Question 2:

Does the SGSN have to delete the P-TMSI signature after completion of the detach procedure only when the UE included it in the detach request or unconditionally.

CN1 agreed that P-TMSI signature shall be deleted by the SGSN upon detach only if it is included in the detach request by the UE.

No CRs in this area were presented during CN1 #31, but possible corrections can be considered in the next CN1 meeting.

2. Actions:

To SA2 group.

ACTION: 
none.
3. Date of Next TSG-CN1 Meetings:

CN1_32
27th ​– 31st October 2003
TBD (Japanese friends of 3GPP plus Ericsson/China)

CN1_33
16th – 20th February 2004
TBD (TBD)

�PAGE \# "'Page: '#'�'"  ��to be removed before LS is sent





