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CMCC Add detailed requirements for type of inventory data

Presented by the convener.

John Islip suggested that the word “filed” in section 5.2.1 should be “field”. Robert Petersen noted that there are some contradictions in the CR. In some places it suggests limiting scope to field replaceable units only, but later ports and slots are added, which are not. John Islip stated that in previous discussions we wanted to separate out the types of unit in scope and then their address. The convener asked if there were objections to the overall concepts. There were none. It was thus decided that the convener should make agreed editorial corrections to the CRs, revise them to r1 and include questions for clarification. They can then be sent to the author for review, and updated versions socialized for e-mail approval on the SWGD reflector. 

The following comments were made;

In 5.2.1 - Physical port usually belongs to the HW model. (CATT)

In 5.2.1 – “bought independently in the market” sounds like commercial information out of 3GPP scope and should be rephrased. (Siemens)

In-service replacement parts agreed to be in scope, but concerns were raised about whether ALL software, or even any, should be in scope. This could give rise to a lot of data and not all of it will be useful. The statement in 5.2.1 needs to be more precise regarding which SW is included. (Lucent).

The category on the cover page should be B.

Note 1 is not clear and should be improved. (Siemens). Is location information in Note 1 the postal address? (Lucent).

Draft r1 to be prepared by the convener, including outstanding questions, and sent to the author for update and e-mail approval.
