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1. Overall Description:
RAN5 thanks RAN2 for the LS response in [1] however RAN5 couldn’t reach consensus during the definition of UE signalling conformance test cases and would like to seek further clarification.
TS 38.331 clause 5.5.5.1 contains the following text:

1>	for each serving cell configured with servingCellMO:
2>	if the reportConfig associated with the measId that triggered the measurement reporting includes rsType:
3>	if the serving cell measurements based on the rsType included in the reportConfig that triggered the measurement report are available:
4>	set the measResultServingCell within measResultServingMOList to include RSRP, RSRQ and the available SINR of the serving cell, derived based on the rsType included in the reportConfig that triggered the measurement report;
Due to the above text and the LS response in [1], may cause Scell measurements to be duplicated in both measResultServingCellMOList and measResultNeighCells
Question 1: In the RAN5 test case [2] event A3/A5 is used for Handover evaluation where Scell measurements if included in the measResultNeighCells are checked, is there a need to mandate the duplication of the measurements by including it in the measResultServingCellMOList as well? 
Question 2: If the answer to Question 1 it is “not mandatory”,  can it be assumed that UE can either include it in both lists or at least in measResultNeighCells list? 
2. Actions:
To RAN WG2 group.
ACTION: RAN5 respectfully asks RAN2 to provide answers to the questions mentioned above.
3. Date of Next TSG-RAN WG5 Meetings:
TSG-RAN5 Meeting#90 	 22nd Feb – 5th Mar 2021	Electronic Meeting
TSG-RAN5 Meeting#91 	 17th – 28th May 2021	Electronic Meeting
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